SPECIAL GUEST

Wie is
Asha Sohanpal

Asha Sohanpal is geboren in Suriname en woont al ruim 38 jaar in Nederland. In Nederland heeft ze alle kansen aangegrepen om zichzelf te ontwikkelen tot een deskundige op het gebied van Management, Training & Coaching. Haar passie en kracht zijn: mensen in beweging krijgen. In de loop van haar leven en werk ontdekte zij dat je dit alleen kunt doen als je zelf in beweging komt. 

In beweging komen is voor haar, jouw daadwerkelijke drijfveren onderzoeken en daar keuzes in maken, door volle verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat je doet. In de loop der jaren heeft zij het geluk en voorrecht gehad om velen in beweging te krijgen. Trainen en managen  is voor haar meer dan mensen aansturen en iets leren.

Een goede Leider is in staat om mensen vanuit hun eigen kracht te motiveren, hen de juiste set van vaardigheden aan te reiken om hun eigen, en daarmee  de organisatiedoelen te realiseren. Positieve confrontatie, zelfreflectie, heldere doelstellingen en buiten kaders durven denken zijn de tools. Mensen zijn het meest waardevolle kapitaal in organisaties. Dat is geen vanzelfsprekendheid. Met zorg, aandacht, leiderschap en goed management is resultaat dan een logisch gevolg.

“Ik voel mij bevoorrecht en trots dat ik nu door Surinaamse professionals wordt benaderd om mijn kennis en ervaring met hen te delen. Het is mijn plicht als geboren Surinaamse om op deze wijze een bijdrage te leveren aan het prachtige land dat heeft bijgedragen aan wie ik nu ben en waar mijn roots liggen.”

Vanaf 1990 heeft zij diverse trainings-, coachings- en interim management opdrachten op het gebied van Customer Service in grote organisaties zoals Achmea, ING Bank, Aegon, T-Mobile, Cordares, Overheidsinstellingen etc. uitgevoerd. Sinds de laatste 3 jaar is zij operationeel leidinggevende. In deze functie kan zij alle opgedane ervaring en kennis kwijt in een dynamische en HR gedreven organisatie. Luister naar haar “kijk” op Wellness in de Corporate wereld.

Meer over de Sprekers